Форум группы "Русский размер"

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум группы "Русский размер" » Креатиff » Работа в доме

Работа в доме

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Долгое время я не мог найти работу в Украине но так как упорства мне не занимать, то для поиска я обращалась во многие агентства. У меня был опыт работы с ребенком и я пошла няней в агентство по подбору персонала "Домашний персонал"  и они для меня нашли прекрасную вакансию в богатую и добрую семью где я работаю по этот день и очень успешно. Хочу сказать что и заработная плата мне нравиться на новом месте работы. Рекомендую.

0

2

Де ж найкраще шукати роботу в ІТ? Як би вибрати ідеальне місце для розвитку своєї кар'єри в цій галузі? Знайти правильну стежку у великому світі ІТ може бути справжнім випробуванням. Поділіться досвідом та порадами!

0

3

Пошук роботи в ІТ справді складний завдання. Однак, я б міг вам запропонувати один варіант, який, на мою думку, варто звернути увагу на вакансії компанії Галактика https://galaktica.io . Це велика та визнана компанія в галузі ІТ. Вони спеціалізуються на розробці програмного забезпечення та інноваціях. Їхні проекти розгортаються в різних галузях, що може забезпечити вам різноманітні можливості для професійного росту. А сайт ваш вірний помічник у пошуку вакансій та ознайомленні з діяльністю компанії. Тут ви знайдете детальну інформацію про поточні вакансії, вимоги до кандидатів, а також можливість відправити своє резюме.

0

Вы здесь » Форум группы "Русский размер" » Креатиff » Работа в доме