Форум группы "Русский размер"

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум группы "Русский размер" » S.P.A.M. » Щеплення від ротавірусної інфекції як зробити?

Щеплення від ротавірусної інфекції як зробити?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

У мене є син. Йому нема ще двох років. Так ось у нього друг. Хлопчик, який з ним у садочок ходить. Й ось цей хлопчик захворів на ротавірусну інфекцію. Лежить у інфекційному відділенні. Температура висока. Рвота, понос.
Говорять, що від цієї інфекції можна зробити щеплення. Як це можна зробити?

Отредактировано Парижанка (2022-07-27 23:14:18)

0

2

Ротавірусною інфекцією діти важко хворіють. Вакцинацію від ротавірусної інфекції не є обов'язково. Але деякі батьки вакцинують своїй дітей. Тому що хвилюються за них.
У поліклініці цієї вакцини нема. Треба самому купляти.

0

3

Sugar12 написал(а):

Ротавірусною інфекцією діти важко хворіють. Вакцинацію від ротавірусної інфекції не є обов'язково. Але деякі батьки вакцинують своїй дітей. Тому що хвилюються за них.
У поліклініці цієї вакцини нема. Треба самому купляти.

Звичайно хвилюються. А як батьки не будуть за своїй дітей хвилюватися? А ви не хвилюєтесь?
Та справа тут не у грошах. Я б купила цю вакцину. Але як вона називається? Та хто нам зробить це щеплення? Я ж не медик.

0

4

Парижанка написал(а):

У мене є син. Йому нема ще двох років. Так ось у нього друг. Хлопчик, який з ним у садочок ходить. Й ось цей хлопчик захворів на ротавірусну інфекцію. Лежить у інфекційному відділенні. Температура висока. Рвота, понос.
Говорять, що від цієї інфекції можна зробити щеплення. Як це можна зробити?

Як зробити щеплення? Як завжди. Йдете до свого сімейного лікаря-педіатра та говорите про свою рішення вакцинувати дитину. Лікар дитина обстежує. До речі, вакцинують дітей від двох місяців до двох рочків. Якщо все гаразд - ви купляєте вакцину, йдете у маніпуляційний кабінет та медсестра робить дитині щеплення.
Звичайно від ротавірусної інфекції шеплять суспензією Ротарикс  https://apteka-ds.com.ua/product/rotary … -000028076 Це капають крапельки у ротик дитині. Через чотири тижні - друга доза.

https://content.apteka-ds.com.ua/images/big/4820124490718.jpg

0

Вы здесь » Форум группы "Русский размер" » S.P.A.M. » Щеплення від ротавірусної інфекції як зробити?